De beste manieren om autodiefstal te voorkomen

Er is weinig zo vervelend als de diefstal van je auto. Om deze vervelende situatie niet mee te hoeven maken is de beste oplossing om de autodiefstal te voorkomen, want autodiefstal voorkomen is beter dan het oplossen. Het voorkomen van autodiefstal werkt het beste door uw auto te beveiligen tegen diefstal, maar wat is goede autobeveiliging tegen diefstal? Die vraag is waar we u in dit blog mee zullen helpen beantwoorden.  Zo kunt u uw auto optimaal beveiligen tegen diefstal.

Hoe werkt auto beveiliging?

Om te begrijpen hoe auto beveiliging werkt, is het belangrijk om te weten waarom auto beveiliging effectief is. Auto beveiliging voorkomt diefstal van jouw auto omdat het jouw auto minder aantrekkelijk maakt om te stelen. Een potentiële dief zal de auto proberen te stelen die het makkelijkst is om te stelen met het minste risico om gepakt te worden. Dat is waarom de beste auto beveiliging, auto beveiliging is die het duidelijk weergeeft dat jouw auto beveiligd is tegen diefstal. Op die manier is jouw auto aanzienlijk minder aantrekkelijk om te stelen, waardoor jouw auto wordt overgeslagen. Je voorkomt op die manier diefstal van jouw auto.

Verschillende manieren van auto beveiliging

Er zijn honderden manieren om je auto te beveiligen tegen diefstal en op die manier diefstal te voorkomen. Dat betekent niet dat elke manier even effectief is als het aankomt op het voorkomen van diefstal. Dat is waarom wij voor jou een aantal van de meest efficiënte manieren hebben gevonden met de voor- en nadelen van deze auto beveiliging. Zo hoef je zelf niet het web af te speuren om de meest efficiënte manier om jouw auto te beveiligen te vinden.

Autoruit graveren

Een eenvoudige, efficiënte en effectieve manier om jouw auto te beveiligen is graveren van de ruiten. Door de ruiten te graveren met bijvoorbeeld jouw kenteken of jouw chassisnummer wordt jouw auto minder aantrekkelijk voor dieven om te stelen. Deze vorm van auto beveiliging werkt doordat nu zowel het kenteken als de ruiten vervangen moeten worden om uw auto door te kunnen verkopen. Naast dat dit een dure klus is, is dit ook lastiger om op korte termijn uit te voeren. Dit zal er dus voor zorgen dat jouw auto niet aantrekkelijk is om te stelen. Een groot voordeel is dat u uw ruiten snel, goedkoop en eenvoudig zelf kan graveren.

Permanentmark levert graveersets al vanaf €14,95 waarmee je binnen 15 minuten jouw kenteken of chassisnummer permanent op de ruiten of in de spiegels hebt staan. Beveilig jouw auto op die manier binnen 15 minuten voor minder dan 15 Euro.

IMG_20200711_173808-1-scaled-e1639571619804.jpg

De beste oplossing

Hoewel de beste oplossing uiteraard bij iedereen verschilt, is over het algemeen de meest effectieve oplossing uw autoruit graveren. Doordat u met de graveer sets uw auto beveiliging goedkoop en snel zelf toe kan passen, heeft u met de autoruit graveer sets van Permanentmark de beste auto beveiliging voor de beste prijs. Op die manier hoeft een optimale auto beveiliging niet duur te zijn om effectief de diefstal van uw auto te voorkomen. Ook de ANWB raadt de autoruit graveer sets van Permanentmark aan 

Niet alleen toepasbaar op auto's

De graveer sets van Permanentmark zijn alleen toepasbaar op auto’s. Zo zijn de graveer sets van Permanentmark toepasbaar op een ruime hoeveelheid vervoersmiddelen. Zo hebben ze bij Permanentmark graveer sets voor campers, graveer sets voor caravans, graveer sets voor landbouw voertuigen en graveer sets voor het markeren van eigendom.

Voorkom auto diefstal en bescherm uw spiegels. Bestel nu uw markeerset hier met keuze uit het kenteken en/of het chassis nummer.

Met deze set kunt u tot 10 autoruiten en spiegels graveren en voorzien van het vin nummer (chassisnummer) van uw…

16,95 incl. btw

Met deze set kunt u tot 12 autoruiten en spiegels graveren en voorzien van de landcode samen met het kenteken…

15,95 incl. btw