De beste manieren om autodiefstal te voorkomen

Er is weinig zo vervelend als de diefstal van je auto. Om deze vervelende situatie niet mee te hoeven maken is de beste oplossing om autodiefstal te voorkomen, want autodiefstal voorkomen is beter dan het oplossen. Het voorkomen van autodiefstal werkt het beste door jouw auto te beveiligen tegen diefstal. Wwat is goede autobeveiliging tegen diefstal? Die vraag is waar we jou in dit blog mee zullen helpen beantwoorden.  Zo kun je jouw auto optimaal beveiligen tegen diefstal.

Hoe werkt autobeveiliging?

Om te begrijpen hoe autobeveiliging werkt, is het belangrijk om te weten waarom autobeveiliging effectief is. Autobeveiliging voorkomt diefstal van jouw auto omdat het de auto minder aantrekkelijk maakt om te stelen. Een potentiële dief zal de auto proberen te stelen die het makkelijkst is om te stelen met het minste risico om gepakt te worden. De beste autobeveiliging is duidelijk weergeven dat jouw auto beveiligd is tegen diefstal. Op die manier is de auto aanzienlijk minder aantrekkelijk om te stelen, waardoor jouw auto wordt overgeslagen. Je voorkomt op die manier diefstal van jouw auto.

Verschillende manieren van autobeveiliging

Er zijn honderden manieren om je auto te beveiligen tegen diefstal en op die manier diefstal te voorkomen. Dat betekent niet dat elke manier even effectief is als het aankomt op het voorkomen van diefstal. Permanentmark Security Systems heeft voor jou een aantal van de meest efficiënte manieren heeft gevonden met de voor- en nadelen van deze autobeveiliging. 

Autoruit graveren

Een eenvoudige, efficiënte en effectieve manier om jouw auto te beveiligen is graveren van de ruiten. Door de ruiten te graveren met het kenteken of het chassisnummer wordt jouw auto minder aantrekkelijk voor dieven om te stelen. Deze vorm van autobeveiliging werkt doordat nu zowel het kenteken als de ruiten vervangen moeten worden om de auto te kunnen doorverkopen. Naast dat dit een dure klus is, is dit ook lastiger om op korte termijn uit te voeren. Dit zal er dus voor zorgen dat jouw auto niet aantrekkelijk is om te stelen. Een groot voordeel is dat je de ruiten snel, goedkoop en eenvoudig zelf kunt graveren.

Permanentmark levert graveersets al vanaf €14,95 waarmee je binnen 15 minuten het kenteken of chassisnummer permanent op de ruiten of in de spiegels hebt staan.

IMG_20200711_173808-1-scaled-e1639571619804.jpg

De beste oplossing

Hoewel de beste oplossing uiteraard bij iedereen verschilt, is over het algemeen de meest effectieve oplossing de  autoruit graveren. Doordat je met de graveersets jouw auto beveiliging goedkoop en snel zelf kan toepassen, heb je met de autoruit graveersets van Permanentmark Security Systems de beste autobeveiliging voor de beste prijs. Op die manier hoeft een optimale autobeveiliging niet duur te zijn om effectief de diefstal van jouw auto te voorkomen. De ANWB beveelt ook de autoruit graveersets van Permanentmark Security Systems aan.

Niet alleen toepasbaar op auto's

Een graveerset van Permanentmark Security Systems is niet alleen toepasbaar op auto’s. De graveersets van Permanentmark Security Systems zijn geschikt voor een ruime hoeveelheid vervoersmiddelen:

Voorkom autodiefstal en bescherm spiegels. Besteleen  graveerset en kies uit graveren met kenteken en/of chassisnummer.

Met deze set kunt u tot 10 autoruiten en spiegels graveren en voorzien van het vin nummer (chassisnummer) van uw…

16,95 incl. btw

Met deze set kunt u tot 12 autoruiten en spiegels graveren en voorzien van de landcode samen met het kenteken…

15,95 incl. btw