Het leven is goed (veilig) in het Brabantse land

De gemeente Tilburg wil dat graag zo houden, reden waarom in een tweedaagse op basis van preventie een groot aantal bedrijven en bewoners fysiek is bericht in een samenwerking met politie, BOA’s, gemeente Tilburg, Platform Veilig Ondernemen Brabant-Zeeland en studenten Integrale Veiligheidskunde van Avans. Een prachtig voorbeeld van Triple O (Ondernemers, Overheid en Onderwijs).

De bewoners op de bezochte adressen in het buitengebied zijn gewezen op de gevaren van criminele inmenging en hen is gevraagd aan de hand van een meldkaart zaken te melden en  bewustzijn te vergroten. Een belangrijk doel is het verhogen van de meldingsbereidheid.

De bewoners op de bezochte adressen in het buitengebied zijn gewezen op de gevaren van criminele inmenging en hen is gevraagd middels een meldkaart zaken te melden, bewustzijn te vergroten en de meldingsbereidheid te verhogen.

Het buitengebied van Udenhout, Biezenmortel en Moerenburg heeft veel last van diefstal van landbouwvoertuigen. De actieve land- en tuinbouwbedrijven, boomkwekers en loonbedrijven kregen een voucher, waarmee een labelset #StopDiefstal kan worden besteld onder het motto #SamenTegenDiefstal.

Een woord van dank aan Adryo Toorians voor de genoten gastvrijheid. Hij is in Tilburg verantwoordelijk voor veiligheid. Agrarische ondernemers die zelf een set willen bestellen, kunnen dat doen op www.samentegendiefstal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *