Uw dierbare bezit beschermen

Wie is Permanentmark

Permanentmark B.V. levert al meer dan 35 jaar diverse producten waarmee u uw kostbare eigendommen (on)zichtbaar kunt markeren ter voorkoming van diefstal. Dit varieert van autoruiten en -onderdelen, caravan, fiets tot ICT apparatuur. De laatste jaren heeft ook een ontwikkeling plaatsgevonden op het gebied van decoratieve markeringen. Permanentmark levert zowel aan bedrijven als particulieren.

permanentmark

Waarvoor dient een markeerset

Permanentmark levert markeersets aan zowel particulieren als bedrijven, waarmee je eigendommen (on)zichtbaar kunt markeren om diefstal te voorkomen. Aangetoond is dat gemarkeerde producten niet interessant zijn om te stelen. Markeren is mogelijk op verschillende materialen.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws en informatie

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wij werken continu aan nieuwe ontwikkelingen en toepassingen voor markeersets van Permanentmark. In de nieuwsrubriek houden we je op de hoogte van de laatste nieuwe toepassingen en ontwikkelingen

Oproep_GPS_diefstal
Oproep Cumela: geef GPS-diefstallen door
Diefstal van GPS-apparatuur voor precisielandbouw is hardnekkig en heeft een grote impact op je bedrijfsvoering. De directe schade is enorm, de indirecte schade zoals stilstand loopt ook in de duizenden euro’s.
KIEK_UUT_PVO_Oost-Nederland_75
Verdachten mobiel banditisme aangehouden
Het basisteam politie Arnhem-Noord heeft in de voorbije vier maanden in samenwerking met Team Nodale Oriëntatie, het Flexteam Gelderland-Midden en het Openbaar Ministerie onderzoek gedaan naar een reeks auto-inbraken. In dat kader zijn twee…