Computersecurity.nl neemt Permanentmark Security Systems over

Computersecurity.nl gespecialiseerd in beveiliging van diefstalgevoelige apparatuur heeft Permanentmark Security Systems overgenomen. Computersecurity.nl (voorheen Mulder Vreeswijk) levert al sinds 1994 in allerlei soorten en maten beveiligingsmaterialen waarmee kostbare bezittingen kunnen worden beschermd tegen diefstal.

De onderneming is opgericht door Frits Mulder, die 10 jaar geleden het bedrijf heeft verkocht aan medewerker Roy Hagenaar. Hij opereert in de markt met het label Computersecurity.nl.

Permanentmark Security Systems is in 1985 gestart door John Conemans. Conemans vond het na > 35 jaar welletjes en heeft zijn onderneming van de hand gedaan. Roy Hagenaar ziet in de combinatie van beide activiteiten een mooie aanvulling op het aanbod van Computersecurity.nl en heeft besloten Permanentmark Security Systems over te nemen.

Onuitwisbare eigendomskernmerken

Roy Hagenaar over de overname: “Met de markeer- en graveersets van Permanentmark Security Systems kun je zowel zichtbaar als onzichtbaar een onuitwisbaar kenmerk aanbrengen op auto’s, campers, caravans, landbouwmachines, fietsen en motoren maar ook spiegels, beeldschermen en andere bezittingen die van jou zijn. De maatschappelijke ontwikkelingen zijn helaas van een dusdanige aard dat steeds meer mensen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Diefstal en criminaliteit is meer dan eens een uitweg om uit deze ellende te ontsnappen. Het begint steeds meer van belang te worden dat eigendommen worden voorzien van een onuitwisbaar eigendomskenmerk vanwege de stijgende lijn in diefstallen in het algemeen.

De combinatie van antidiefstal opties die Computersecurity.nl en Permanentmark Security Systems bieden maakt met de overname het aangeboden scala en de aanwezige expertise nog groter.

#SamenTegenDiefstal

Hagenaar ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. ‘Het centrale motto is #SamenTegenDiefstal. We doen dat niet alleen in de combinatie Computersecurity.nl en Permanentmark Security Systems, maar ook in samenwerking met partners.’

De bestellingen zullen plaatsvinden vanuit de hoofdvestiging in De Meern.

1 reactie op “Computersecurity.nl neemt Permanentmark Security Systems over”

  1. In de pasta zaten lichte klontjes en onderin zaten enkele harde kruimels. Met de pasta ben ik net uitgekomen om alle 12 ruiten(tjes) te voorzien van het VIN-nummer en ketenen. Verder ben ik enthousiast over de manier van etsen. Ik ben zelf een van de testers geweest toen jullie heel lang geleden begonnen met een gratis pakketje. Met vriendelijke groet Ben Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *