Overname Permanentmark Security Systems

De afgelopen 35 jaar is John Conemans eigenaar geweest van Permanentmark Security Systems. John heeft Permanentmark eigenhandig opgebouwd tot een mooi bedrijf, maar na 35 jaar en inmiddels op 70-jarige leeftijd is het moment van overdracht gekomen.

Met ingang van 15 februari 2020 zullen de activiteiten van Permanentmark Security Systems overgenomen worden door Steffan Classens en Cas Hoetelmans. Wij hebben als nieuwe eigenaren veel vertrouwen in een mooie toekomst en zien goede mogelijkheden voor een verdere gezonde ontwikkeling. Onze eerste prioriteit is nu zorgen dat de hoogwaardige service en kwaliteit die jarenlang geleverd is gecontinueerd blijft. De levering van bestellingen zal plaatsvinden vanuit Hilvarenbeek.

De komende periode wordt hard gewerkt aan o.a. een nieuwe website en uitbreiding van het productassortiment. Hiervan wordt u op de hoogte gehouden. Via dit bericht kunt u al wel de nieuwe huisstijl zien.

U kunt uw bestellingen nog steeds via de websites permanentmark.nl of autoruitengraveren.nl plaatsen of via info@permanentmark.nl. Onderstaand vindt u de nieuwe bedrijfsgegevens.

Wij willen u van harte bedanken voor het vertrouwen in Permanentmark de afgelopen jaren als klant of leverancier en zetten deze relatie graag voort.

 

 Met vriendelijke groeten,

 Steffan Classens                                                               Cas Hoetelmans

steffan@permanentmark.nl                                        cas@permanentmark.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *